Samarbetspartner

Samarbetspartner

 

Vi har samarbete tillsammans med följande företag runt om i Gävle. Kika gärna in på deras hemsidor för att se vilka tjänster just dom kan erbjuda er. 

Ogsolutions

 

Ett mindre företag med stort hjärta som månar om varje kund. Till dom kan ni ringa och fråga om allt som rör underhållning i allmänhet, musik och uthyrning i synnerhet. De har något för alla och jag kan varmt rekommendera dem för bröllopet och festen.

Ni har möjlighet att hyra en komplett utrustning med ljud och ljus där du själv sköter musiken eller varför inte hyra in en Dj?

De kan givetvis ordna med leverans, upp/ned montering samt teknisksupport så ni slipper tänka på detta under er stora dag.

 

Läs mer här...

Tält och Fest 


Kort sagt kan Tält och Fest erbjuda dig mycket som lyfter ert arrangemang samt resultat och er helhetskänsla blir så mycket bättre.
Vandra gärna runt på deras webbplats och tveka inte att slå dom en signal så de kan berätta mer vid frågor.


Deras affärsidé lyder:

”Med våra tält, tillbehör och medarbetare ska vi tillgodose våra kunders önskemål och behov ifrån den lilla trädgårdsfesten till världskoncernens bolagsstämma. Med vår erfarenhet och know-how, samt vår utveckling av tält och tillbehör, ger vi våra kunder möjligheter till ett lyckat arrangemang”

Nöjda kunder är vår bästa marknadsföring, de är våra ambassadörer.

Välkommen att bli en nöjd kund hos dom du också!Läs mer här...

Copyright @ All Rights Reserved

Öppet tider

Vi har öppet för våra kunder

Måndag - Fredag: 18:00-21:00

Saturday - Sunday: 11:00-20:00

 

Apelgatan 27 

802 56 Gävle

Tel: 076 - 029 45 00

Företaget

Devilmomscake riktar in sig på sociala tillställningar och förgyller den speciella dagen med önskade beställningar speciellt anpassade efter era önskemål.