Om oss

Några ord om oss

Devilmomscake grundades 2013 av Jeanette där hon till en början bakade inom familjen vid speciella tillfällen, men efter ett tag så började omgivningarna att se hennes verk och ryktet spreds. Snart så fanns hon också på de olika sociala medier som finns idag.

År 2017 blev hon sin egna företagare vilket var ett stort steg i en helt ny värld där tanken är att utveckla Devilmom steg för steg. 

 

Vi riktar in oss på sociala tillställningar och förgyller den speciella dagen med önskade beställningar speciellt anpassade efter era önskemål. Där ni som kund själv sätter gränsen för vad ni vill och önskar. Möjlighet till konsultation finns för er kunder när ni behöver lite extra hjälp med er tårta. Vi åker även på event och tillställningar vid efterfrågan, inget är en omöjlighet.

 

2018 grundas första hemsidan och det är med stor glädje och en suck av lättnad, för nu finns en sida där allt kan samlas på en och samma plats. Vi är nu även godkända av Livsmedelsverket för att bedriva företaget vidare i hemmet!

 

Varmt välkomna till Devilmomscake och vad roligt att ni hittat hit.

Copyright @ All Rights Reserved

Öppet tider

Vi har öppet för våra kunder

Måndag - Fredag: 18:00-21:00

Saturday - Sunday: 11:00-20:00

 

Apelgatan 27 

802 56 Gävle

Tel: 076 - 029 45 00

Företaget

Devilmomscake riktar in sig på sociala tillställningar och förgyller den speciella dagen med önskade beställningar speciellt anpassade efter era önskemål.